Cautare

5671 de rezultate pentru "rezultate titularizar2010 judetul iasi" (3.44 secunde)
De asemenea, PD considera ca denumirea formatiunii rezultate in urma fuziunii va trebui sa contina in mod obligatoriu titulaturile celor doua partide. ... In schimb, deputatul Radu Dragus, presedintele PD Botosani, crede ca paritatea este una corecta si trebuie aplicata inclusiv in judetul nostru.
"Cat l-am balacarit eu pe Papari, uite ca a dat sondaje bune", a sustinut Mazare, care a prezentat cateva rezultate, potrivit carora el si PSD au cele mai bune rezultate din intreg judetul Constanta.
Potrivit declaratiilor liberalilor care pana acum cateva zile voiau capul lui Mario Oprea, acesta a scapat de demiterea din functie pe motiv ca in situatia Doljului mai sunt 12 organizatii judetene, cu rezultate la alegeri sub media pe tara.
- Incontestabil PNL a castigat alegerile in judetul Calarasi, un rezultat oricum asteptat. ... SURPRIZA a fost PSD Calarasi care a obtinut rezultate bune la aceste alegeri, chiar daca nu au fost castigatori. ... Per total, noua echipa de conducere judeteana a obtinut rezultate peste asteptarile PNL.
Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Gorj nu a trimis inca anchetatorilor notele de control rezultate in urma verificarilor la firmele afaceristilor romi Barcina si Potarca.
Ingrasamantul a fost folosit, in premiera mondiala, in Oltenia si a avut rezultate exceptionale, recolta practic dublandu-se. ... Potrivit acestuia, ingrasamantul pe baza de praf carbune s-a dovedit deosebit de eficient pentru ameliorarea haldelor de steril, rezultate in urma exploatarilor miniere.
Complicitatea tacita a catorva banci ce activeaza si pe piata constanteana favorizeaza -cu ajutorul platilor prin virament- afacerile ilegale ale mafiei cerealelor din judetul Constanta, a declarat, pentru "Replica", Cristian Radu (foto), comisarul sef al Garzii Financiare Constanta.
Laurentiu Mircea Popescu Laurentiu Mircea Popescu, nascut la 15 aprilie 1944, Campulung Muscel, judetul Arges, este medic, profesor universitar, academician si om politic. ... Cercetatorii chinezi, in 2012, au facut primul transplant reusit pe animale de laborator cu telocite si au obtinut rezultate uimitoare in tratarea infarctului miocardic.
In mod special ma mandresc cu colegii mei, primarii si consilierii locali sociali-democrati din colegiul pe care il reprezint si din intreg judetul Mures pentru ca ii cunosc bine, de multi ani, si ii apreciez in mod deosebit pentru ceea ce fac pentru oameni.
Ultima care a suspendat cursele pana la sfarsitul lunii martie a anului viitor a fost CarpatAir si, chiar daca nu a fost prezentat un motiv oficial, specialistii spun ca situatia ar fi aparut din cauza lipsei dotarilor aeroportului din judetul vecin.
In consecinta, judetul Botosani a pierdut finantarea necesara executiei lucrarilor drumului Botosani-Targu Frumos, desi Guvernul Ponta alocase resursele necesare pentru realizarea studiului de fezabilitate si proiectare pentru acest proiect.
"De doi ani de zile ne tot batem gura despre aceste incubatoare, dar nici pana la ora actuala nu exista un incubator de afaceri in judetul Constanta.
Daca intalniti in piata tarani din judetul Mehedinti, trebuie sa stiti ca singurele produse considerate traditionale in acest judet sunt foile de placinta, telemeaua, cascavalul, painea de casa si colacii de Sarbatori.
Pe langa reprezentantii organizatorilor - compania ABplus din Iasi- manifestarea i-a mai avut ca participanti pe Dorina Isopescu, inspectorul sef al Inspectoratului General de Stat in Constructii, Niculae Ciocanel, inspectorul sef teritorial al ISC Constanta, Radu Cornescu, presedintele Ordinului Arhitectilor Dobrogea, Iulian Groposila, presedintele Patronatului IMM Constanta, precum si pe numerosi alti reprezentanti ai unor firme de constructii si de comercializare a materialelor de constructii.
Potrivit reprezentantilor Consiliului Judetean Constanta (CJC), desi judetul nostru este al doilea contribuabil la bugetul de stat, si de aceasta data, sumele alocate au fost mult mai mici, comparativ cu restul judetelor.
Estimam ca PIB-ul va creste de la 135 miliarde euro, cat este in prezent, la 220 miliarde euro", a spus ministrul Economiei si Finantelor, intr-o conferinta de presa, sustinuta sambata, la Iasi.
Cel mai ridicat nivel al ratei somajului a fost atins in judetul Vaslui, de 10,3%, urmat de Mehedinti (9,8%), Teleorman (8,6%), Dolj (8,5%), Gorj (8,0%), Covasna (7,9%) si Alba (7,9%).
Persoana respectiva - care spunea ca este de la o firma din judetul Cluj - propunea potentialului client sa perfecteze o afacere care sa aiba drept scop "cheltuieli care sa deduca rapid TVA si totodata sa scada impozitul pe profit datorat statului".
Cod Galben - in intervalul mentionat va ninge viscolit si in judetele Mehedinti, Gorj, Valcea, Olt, Dolj, Arges, Dambovita, Teleorman, Bacau, Vaslui, Iasi, Neamt si Botosani, iar in judetele Constanta si Tulcea precipitatiile, local insemnate cantitativ, vor fi mixte, favorizand producerea de polei.
In primavara trecuta, la Iasi, Cluj si Bucuresti hostese inarmate cu mere declarau un zambitor razboi fumatului, adresand fumatorilor pe care ii intalneau in cale o provocare importanta:
google-analytics.com